Így védik a biztonságot Szigetváron

Így védik a biztonságot Szigetváron

A szigetvári rendőrök egész nyáron, a hétvégi napokon kerékpárral járőrőznek a várnál, a gyógyfürdő területén, a belvárosban és a parkolókban.

A Strandrendőrség elnevezésű közbiztonsági és bűnmegelőzési program a Szigetvárra érkező turisták biztonságérzetét, valamint az alkalmi lopások és gépkocsifeltörések megelőzését szolgálja, de útbaigazításért és segítségnyújtásért is fordulhatnak hozzájuk a városba érkezők - írja a police.hu oldal.

A megelőzés érdekében ajánljuk, hogy a gépjárműveket őrzött parkolóban vagy parkolásra kijelölt helyen állítsák le. Zárják le az autót, ne hagyjanak értéket sem az utastérben, sem a csomagtartóban! Soha ne hagyják őrizetlenül értékeiket - írják.
Ha kirándulni vagy strandra mennek, csak a legszükségesebb dolgokat vigyék, az értékes vagyontárgyakat hagyják otthon. A strandok, fürdők területén értékeiket helyezzék biztonságba, lehetőség szerint vegyék igénybe az értékmegőrzőt - kéri a rendőrség.

Nyitófotó: police.hu

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Salgótarján egyre biztonságosabb, tovább csökkent a bűncselekmények száma

Ponyi Béla a megyeszékhelyi közgyűlésen számolt be a Rendőrkapitányság eredményeiről.

  • 2020.09.18

Egyre zöldebb lesz Salgótaján

A környezetvédelem érdekében egyre több fejlesztés hajt végre a városvezetés.

  • 2020.09.15

Addig tolják a rétsági elkerülő ügyét, amíg el nem ütnek valakit

Életveszélyes az átkelés a nógrádi településen, mivel folyamatos kamion-forgalom halad át rajta. Emiatt pedig az utak is tönkremennek.