A Fidesz 5 főbűne Nógrádban

A Fidesz 5 főbűne Nógrádban

A Fidesz 5 főbűnét szedtük össze Nógrád megyében, bár nehéz volt a bőség zavarában válogatnunk.

Öt olyan Fideszhez köthető botrányt gyűjtöttünk össze, amelyekben nógrádi érdekeltségű fideszesek szerepelnek: nem sértettként!
  1. Turcsány László, a salgótarjáni Fidesz frakcióvezetője egy halálos baleset áldozatáról posztolt fotót, méghozzá kitakarás nélkül. Nem tudjuk, hogy a lájkvadász akció megérte-e neki, de lemondott minden tisztségéről, így helyére időközi választást kell kiírni,

  2. Salgótarján közgyűlése megszüntette a fideszes Kakuk Zoltán bizottsági tagságát, aki a fekete ruhás nővérként elhíresült Sándor Mária öngyilkossági kísérletét közösségi oldalán úgy kommentálta: "kár, hogy túlélte"

  3. A fideszes Simon Tibor a Brokernet ügynöke volt: annak a cégnek a brókere, amely rengeteg kárt és veszteséget hagyva tűnt el a magyar pénzpiacról. Ezt követően annak a Fidesznek a polgármester-jelöltje lett, amelyhez ezer szállal kötődik egy másik hírhedt bróker, Tarsoly Csaba, aki 220 milliárd forintot eltüntetve csődbe vitte a Quaestort,

  4. Zugszállodát üzemeltetett Becsó Zsolt: a 24.hu által feltárt, engedély nélkül működő, akkor még a fideszes országgyűlési képviselő, Becsó Zsolt tulajdonában álló szállót a VI. kerületi önkormányzat vizsgálóbizottsággal világította át,

  5. Nógrád megyében a Fidesz extra tempóra kapcsolt. A lakájmédiájukkal mindent megtesznek azért, hogy uralják a médiát. Erről korábban is írtunk a NAT kapcsán:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.28

László Imre minden pert megnyert a Fidesz-álhírgyárosokkal szemben – FFF különkiadás

A 888, a Magyar Nemzet, a Pesti Srácok, a Ripost, a TV2 és az Origo is kiírhatja a homlokára, hogy álhírterjesztő csicska.

  • 2020.09.26

A 6 legfőbb indokom, amiért le kell bontani a kétharmados Fidesz-rendszert

Lenne persze 13 okom is, ha annyit akarnék összeszedni. Hosszabban is ki lehetne fejteni, ha lenne értelme. Most inkább csak azt a 6-ot sorolom fel, amit a legfontosabbnak tartok, azokból sem mindent írok le. Ebből is látszik, hogy le kell bontanunk a kétharmadot, mert az nem a magyar emberek, hanem erőszakos szűk csoport, a Fidesz-elit érdekeit szolgálja.

  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.