Felháborító: Heti 70 millióba kerül Szijjártó luxusjachtja

Felháborító: Heti 70 millióba kerül Szijjártó luxusjachtja

A mi pénzünkből vehették azt a hajót, amin a Fidesz-csicska külügyminiszter lógatta a lábát az adrián.

Ahogy mi is megírtuk, Szijjártó Péter a horvát tengerparton vészeli át a fehérorosz-válság időszakát egy luxusjachton. Bár a Facebook-oldala szerint égnek a vonalak és folyik a munka. A hazugság és a képmutatás még a legkisebb bűnök közé tartozik ebben a történetben.

Nyaralni visz a közpénzhajó!

Az átlátszó cikke szerint a jacht Szíjj László tulajdonában van és nagyjából 7 milliárd forintot kóstál. A hajó Máltára van bejegyezve, és az ottani szabályok szerint nem lehet bérbe adni. Csak a tulajdonos és a vendégei használhatják. Mivel a tulajdonos az utóbbi években szó szerint arat a hazai közbeszerzéseken, így nagy valószínűséggel a jachtot is a magyar adófizetőktől ellopott pénzből vette.

Ehhez hasonló hajókat 60-70 millió forintért lehet egy hétre bérbe venni.

255 ezer forinttal számolva, egy átlagbért kereső magyar ember 23 év alatt kereshet annyi pénzt, amennyit Szijjártó Péter egy hét alatt elnyaralgatott. Ráadásul egy külpolitikai válság kellős közepén, amikor éppen lett volna más dolga bőven.

Kórház és iskola felújítások helyett luxushajókra és nyaralásokra költi a pénzünket a vámpírkormány!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.27

A Fidesz járványkezelése megbukott: hamarosan kinyithatják a mobil járványkórházat

Ebből is látszik, mennyire dilettáns a Fidesz védekezése.

  • 2020.09.27

Bánki Erik (Fidesz) személyesen irányíthatta a választási csalást Mohácson

Lapunk birtokába került egy felvétel, amin látszik, hogy a fideszes Bánki Erik személyesen intézkedik a mohácsi időközi polgármester választás helyszínén, ahol információink szerint két nap alatt a második választási csalást követi el a Fidesz.

  • 2020.09.27

Fotók: bekamerázták a luxusvillát, ahol Rogán él

Profi biztonsági kamerákat szereltek fel a második kerületi luxusvilla bejáratához, ahol Rogán Antal propagandaminiszter lakik. A forgatható kamerák az utcát is figyelni tudják.