Évek óta látjuk, mi történik Marsi Anikóval: mondjuk ki, segítségre szorul

Évek óta látjuk, mi történik Marsi Anikóval: mondjuk ki, segítségre szorul

Néha-néha összeakad a nyelve a fideszes tévébemondónak. Csak úgy, nem? Ugyan már, elég a mellébeszélésből! Inkább segítsenek neki!

Minden évben találunk egy hírt arról, hogy Marsi Anikónak valamiért nehezen megy a folyékony beszéd. A szerkesztője azzal mentegette annak idején, hogy influenzás volt, egyszer-egyszer még a nézők is gondolhatnak másra, mint az alkohol vagy egyéb szer hatására, de most már eleget butítottak minket!

2017 decemberében arról szóltak a hírek, hogy "valami nem stimmel Marsi Anikóval." Ekkor Fürst-Borsos Ádám, a TV2 akkori kommunikációs menedzsere a Comment blog kérdésére azt válaszolta, hogy a műsorvezető beteg volt az adás alatt.

"Influenzás megbetegedés tüneteit produkálva, lázasan ült be műsort vezetni a Tények stúdiójába. Reméljük, hogy a gyógyszeres kezelés mihamarabbi gyógyulást hoz nála"

Húsz percig Szebeninek kellett mondani a híreket, miután Marsi Anikó hangja akadozni kezdett - írja szalagcímében a 444.hu egy sokkal későbbi 2019. áprilisi hírben. Akkor a fideszes híradó műsorvezetője eleinte csak a hangsúlyozással bajlódott, a végére viszont már egyes szavak kimondása is gondot okozott a számára.

A napokban ismét gondja akadt az artikulációval Marsinak, de ezúttal már nem vagyunk hajlandók leírni, hogy biztos rossz passzban volt, hiszen ő sem kegyelmezett a Tényekben, amikor a 19 éves gimnazistát az ellenőrzőfüzetében található jegyeket sorolva akarta lejáratni. Ha ő ennyire konkrét volt, mi is azok leszünk:

Marsi Anikó nem tiszteli meg a nézőket azzal sem, hogy józanul jelenik meg a kamerák előtt.

A Tények a karakterrombolásra, a Fidesz-csicskáknak nemtetsző szereplők kicsinálását tűzte ki céljául. Értjük, hogy valakinek alkoholproblémái vannak, ezzel nehéz megbirkózni, főleg ha hosszú évek óta gondot okoz, de senki ne akarjon pálcát törni mások felett, ha nem tud elmondani egy épkézláb mondatot anélkül, hogy megakadjon a nyelve!

Kérjük Marsi Anikót, hogy ne erőltesse ezt, ne hozza magát nevetséges helyzetbe, és épüljön fel! A környezetében lévőket pedig felszólítjuk, hogy segítsenek neki, ne pedig elhazudják a problémát!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.27

A Fidesz járványkezelése megbukott: hamarosan kinyithatják a mobil járványkórházat

Ebből is látszik, mennyire dilettáns a Fidesz védekezése.

  • 2020.09.27

Bánki Erik (Fidesz) személyesen irányíthatta a választási csalást Mohácson

Lapunk birtokába került egy felvétel, amin látszik, hogy a fideszes Bánki Erik személyesen intézkedik a mohácsi időközi polgármester választás helyszínén, ahol információink szerint két nap alatt a második választási csalást követi el a Fidesz.

  • 2020.09.27

Fotók: bekamerázták a luxusvillát, ahol Rogán él

Profi biztonsági kamerákat szereltek fel a második kerületi luxusvilla bejáratához, ahol Rogán Antal propagandaminiszter lakik. A forgatható kamerák az utcát is figyelni tudják.