Baromságok, amiket Orbán ma reggel mondott

Baromságok, amiket Orbán ma reggel mondott

Orbán Viktor péntek reggeli prédikációit heteken át nélkülöznünk kellett. Most aztán ömlesztve kaptuk a hülyeségeket. Szerinte a magyar ember tengerre vágyik, a migránsok terjesztik a koronavírust, a nyugat pedig egyre hanyatlik.

A vezér is biztosan ki volt már éhezve arra, hogy tőről metszett bölcsességeit megoszthassa népével. Minden esetre az érződik rajta, hogy nagyon benne szorult már a sok baromság, mert elég erősre sikeredett a ma reggeli miniszterelnöki fejtágító.

Már az első pár percben kicsapja a biztosítékot a hülyesége.

"Nem tudjuk kiszakítani Magyarországot Európa térképéről", mondta a keleti diktátorok barátja, aztán a látszat kedvéért hozzátette "meg nem is akarjuk".

A szokásos "a magyar ember olyan, hogy" kezdetű mondatok egy jó ideje alapvető részét képezik Orbán szónoki eszköztárának. Most is elsütött egy ilyet, de nem valószínű, hogy ezzel tömegek tudnának azonosulni.

Persze a magyar ember az olyan, hogy ha nem látja évente legalább egyszer a tengert, akkor úgy érzi, hogy börtönben van.
A rabszolgatörvény 2.0 miatt egész nyáron havi egy szabadnappal tizenkétórázó magyar emberek vajon hogy érzik magukat?

És vajon a munkájukat vesztett, a kormány által cserben hagyott magyarok látták-e életükben akárcsak egyszer is a tengert? Bárcsak Orbán már igazán úgy érezhetné, hogy börtönben van. Azért ő is érezte, hogy ez eléggé félrement, mert elröhögte magát.

 

Orbán szerint idén a Balatont érdemes választani. Ez legalább hiteles tőle, mert kedvenc oligarchája és veje is a Balatont választotta.

 Utána rátér a szokásos propagandatémákra, hogy reklámozza kicsit a nemzeti konzultációt. Migránsozott, brüsszelezett és az ellenzéket szidta. Ennyit tud.

"Arra kell törekednünk, hogy a migráció felerősödése az ne veszélyeztesse a magyar egészségügyi helyzetet. Eddig azt gondolta az ember, hogy a migráció, az a közbiztonsági helyzetet rontja csak le. "A hagyományos migránsútvonalak mentén fekvő országokban nő a fertőzések száma. Most a határvédelem egyben egészségügyi védelem is."

Nem tudni, mit ért ember alatt, de ha a józan gondolkodó embert, akkor biztos nem így van. Senki sem fél a menekültektől, kizárólag azok, akiket a kormány propagandája, a csicskasajtó vagy a lakájmédia átvert. 

Nagy Kata a mikrofonállványnak szegődött egykori riporter néha átvette a szót, hogy Orbán egy kicsit megpihenhessen. Kérdései a nemzeti konzultáció szintjén voltak, csak a kormánypropagandát szajkózta csakúgy, mint Orbán. Azért a kulcsmondatokat meghagyta a miniszterelnöknek.

"Azt gondolják a magyar emberek, hogy nyugaton biztosan jobban mennek a dolgok."
Főleg azok a magyarok gondolják így, akik nem az állami hazugsággyárak híreit olvassák. Meg azok, akik már jártak nyugaton. Akik pedig nyugatra menekültek Orbán és bandája miatt, egészen biztosan így gondolják!

 

"Egy baj van, hogy szegényebbek vagyunk, de ennek történelmi oka van. És erről a kommunisták tehetnek, és nem a mi szüleink meg a nagyszüleink."

Hát igen, az tényleg nagyon nagy baj. Bár Orbánék nem szegények. Az pedig, hogy a többség szegény nem a kommunisták hibája, hanem a Fideszmaffia 10 éves uralkodásának az eredménye. De hamarosan vége lesz, és akkor Orbán majd tényleg börtönben érezheti magát.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.30

Százmilliókat fizetett a Szijjártó-minisztérium. A semmiért! De miért?

Koronavírusteszteket akartak venni, de végül nem vették meg őket a szóban forgó cégtől. Fizetni azért fizettek, mint a katonatiszt.

  • 2020.09.30

Számolatlanul öntik a közpénzt Rogánék a New Land Media nevű fideszes cégbe

Balásy Gyula fideszes vállalkozó cégének forgalma tavaly 70,3 milliárd forintra nőtt, ami 18 milliárddal több mint 2018-ban. A tulajdonos 4 milliárd forintos osztalékot vesz ki a vállalatból.

  • 2020.09.30

Orbán durcizik, mert vesztésre áll

Ha a miniszterelnök durcásan leveleket írogat a tárgyalások helyett, az hatalmas hiba és óriási felelőtlenségre vall.