Salgótarján összefogással vészelte át a veszélyhelyzetet.

Salgótarján összefogással vészelte át a veszélyhelyzetet.

Fekete Zsolt polgármester szerint a városi lakosság fegyelmezettsége és kitartása miatt volt olyan sikeres vírus elleni védelem.

A városi közgyűlésen beszélt a koronavírus elleni védekezés sikeréről és Salgótarján mindennapi hőseiről a polgármester. A sikert a közös tetteknek és erőnek köszönhetjük, mondta büszkén a lakók együttműködéséről.

A március 11-én kihirdetett országos veszélyhelyzet után a megyeszékhelyet gyakorlatilag cserben hagyta a vámpírkormány. Az önkormányzat kénytelen volt saját erejéből fenntartani a szigorú szabályozásokat és biztosítani a városi lakosság ellátását.

Szerencsére a felelős, gyors döntéshozás, az egészségügyi és rendvédelmi dolgozók együttműködése és a fegyelmezett lakók biztosították a fertőzés megállítását.

Minden háztartás kapott szájmaszkot, valamint az önkormányzati dolgozóknak is biztosították a védelmet.

A városi felelősségvállalás és a gyors döntések meghozták az eredményt. A salgótarjáni kórházba mindössze 2 beteget kellett bejelenteni koronavírussal.

Végezetül megköszönte az elkülönített alapba adományozókat és a midnennapi hősöket is. Nélkülük nem ment volna a védekezés zökkenőmentesen.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Salgótarján egyre biztonságosabb, tovább csökkent a bűncselekmények száma

Ponyi Béla a megyeszékhelyi közgyűlésen számolt be a Rendőrkapitányság eredményeiről.

  • 2020.09.18

Egyre zöldebb lesz Salgótaján

A környezetvédelem érdekében egyre több fejlesztés hajt végre a városvezetés.

  • 2020.09.15

Addig tolják a rétsági elkerülő ügyét, amíg el nem ütnek valakit

Életveszélyes az átkelés a nógrádi településen, mivel folyamatos kamion-forgalom halad át rajta. Emiatt pedig az utak is tönkremennek.