NER-hotelek Nógrádban

NER-hotelek Nógrádban

Itt a nyár, ideje egy kis nyaralásnak! Csak vigyázzunk, mert a vámpírkormány csicskásai üdülés közben is kirabolhatnak minket.

Sajnos Nógrádban van pár Fidesz-szálló. De ezeket könnyű elkerülni.

Az egyik a Nikolits Istvánhoz tartozó Miniúr Udvarház, Felsőpetényben. A Fidesz-csicska valószínűleg jó barátjáról, Orbán Viktorról nevezte el a helyet.

Az másik Hollókőn található, a Becsó Zsolt nevéhez köthető Görbeország Vendégház. A képviselő saját üdülője 34 milliót kapott felújítására, azonban azt saját magára fordította.

Valójában a vendégházban nem lehet megszállni, miközben az állami támogatást pont azért kapta.

Nem meglepő, hiszen a Fidesz csicskák mindenhol lopnak, csalnak és hazudnak, ahol hasznot tudnak húzni. Nekünk pedig könnyebb a dolgunk, véletlenül se tudnánk megszállni nála.

Ez egyébként egy új oldal segítségével derült ki, ami a K-Monitor korrupcióvadászok projektje, a nerhotel.hu.

Csak most indult a honlap és még nincs az összes Fidesz-csicska érdekeltsége feltérképezve, de érdemes átnézni. Indul a nyár, a jó időben pedig mindenki megy nyaralni, de lehet nem mindegy hova. Orbán Viktor csürhéje sok helyre belefúrta magát, mint disznó a sárba, úgyhogy figyelni kell, hova megyünk.

Ha még tervezi nyaralását, és nem akarja félretett pénzével a vámpírkormány zsebét tömni, válasszon NER-mentes szállást.

A keresés egyszerű, hely alapján tud utánanézni, ki, hol, melyik hotelt tette tönkre. Ezeket érdemes elkerülni. Éttermek is fent vannak a listán, érdekes módon sok McDonald's tartozik Fidesz-csicskákhoz, ilyen például a salgótarjáni meki is. De azok helyett jobb egy rendes családi helyen ebédelni, a gyorskaja Fidesszel együtt nem túl egészséges.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Egyre zöldebb lesz Salgótaján

A környezetvédelem érdekében egyre több fejlesztés hajt végre a városvezetés.

  • 2020.09.15

Addig tolják a rétsági elkerülő ügyét, amíg el nem ütnek valakit

Életveszélyes az átkelés a nógrádi településen, mivel folyamatos kamion-forgalom halad át rajta. Emiatt pedig az utak is tönkremennek.

  • 2020.09.11

Szedlák Sándor felkérdezte Csach Gábort a NER-médiáról

A Szövetség a Balassagyarmatiakért Egyesület városi médiából való kizárásáról és a Fidesz választási trükközéséről beszélt az önkormányzati képviselő.