A salgótarjáni választásokon Kovács Andrea a legesélyesebb

A salgótarjáni választásokon Kovács Andrea a legesélyesebb

A Salgótarján, Szeretem! Egyesület jelöltje élvezi a legnagyobb támogatást, a vasárnapi választásokon érdemes rá szavazni.

Most vasárnap, szeptember 6-án tartanak időközi önkormányzati választást. A voksokat reggel 6-tól este 7 óráig lehet leadni, aki teheti, menjen el szavazni.

Kovács Andreát a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Párbeszéd és a Tarjáni Városlakó Egyesület is támogatja.

A 4 jelölt közül neki van a legnagyobb esélye, emellett pedig neki a legtisztább az eddigi politikai munkája. Bár Turcsány László kegyeletsértő botránya miatt még januárban lemondott, most visszatért, hogy tovább gyengítse az önkormányzatot. A Fidesz-csicska helyére egy ellenzéki jelölt illik, hogy Salgótarjánt egy szebb, tisztább, fejlődő várossá tegyük.

A Fidesz eddig csak kárt okozott a városnak. Minél távolabb maradnak a városvezetéstől, annál kevesebb lehetőségük van a helyiek tönkretételére és a beruházások ellopására.

 Az országban sok helyen tartanak időközi választásokat, és egyre jobban érződik, hogy a Fidesz megérett a bukásra. A koronavírus-járvány miatti helyzet megmutatta, hogy a rabláson túl nem képesek az ország vezetésére. A városokban ugyanennyire alkalmatlanok.

Szeptember 6-án szavazzon Kovács Andreára, ha továbbra is egy szabad, élhető Salgótarjánt szeretne látni.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Salgótarján egyre biztonságosabb, tovább csökkent a bűncselekmények száma

Ponyi Béla a megyeszékhelyi közgyűlésen számolt be a Rendőrkapitányság eredményeiről.

  • 2020.09.18

Egyre zöldebb lesz Salgótaján

A környezetvédelem érdekében egyre több fejlesztés hajt végre a városvezetés.

  • 2020.09.11

Szedlák Sándor felkérdezte Csach Gábort a NER-médiáról

A Szövetség a Balassagyarmatiakért Egyesület városi médiából való kizárásáról és a Fidesz választási trükközéséről beszélt az önkormányzati képviselő.