A salgótarjáni rendőrök bizonyítottak: példás a közbiztonság a városban

A salgótarjáni rendőrök bizonyítottak: példás a közbiztonság a városban

A salgótarjáni zsaruk elcsípték az elkövetőket.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozást folytatott 2 rendbeli lopás bűntett és 14 rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt a 25 éves B. Zsolt, valamint 2 rendbeli lopás és 1 rendbeli orgazdaság vétség megalapozott gyanúja miatt a 22 éves Sz. A. Richárd ellen. Városunkban nem tudták megúszni a bűntetteket.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak 2019. november 2-át megelőzően a megyeszékhelyünk belterületén két társasház két pincéjének ajtaját kifeszítették és onnan sarokkanapét és egy kerékpárt tulajdonítottak el.

A megalapozott gyanú szerint B. Zsolt ezen túlmenően 2019. október elejétől egészen november 2-ig több salgótarjáni társasházba is bement és – összesen 12 sértett tulajdonát képező – 13 pince, valamint további két padlástér ajtaját, illetve ablakát rongálta meg. 

A salgótarjáni nyomozók az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.

A hatóság tagjai a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Salgótarjánban a közbiztonság sokat javult az elmúlt évek során, a városvezetés és a rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy nyugodt, problémamentes környezetben élhessünk.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Salgótarján egyre biztonságosabb, tovább csökkent a bűncselekmények száma

Ponyi Béla a megyeszékhelyi közgyűlésen számolt be a Rendőrkapitányság eredményeiről.

  • 2020.09.18

Egyre zöldebb lesz Salgótaján

A környezetvédelem érdekében egyre több fejlesztés hajt végre a városvezetés.

  • 2020.09.15

Addig tolják a rétsági elkerülő ügyét, amíg el nem ütnek valakit

Életveszélyes az átkelés a nógrádi településen, mivel folyamatos kamion-forgalom halad át rajta. Emiatt pedig az utak is tönkremennek.