Fertőzött tanárt találtak, gyorsan intézkedtek Salgótarjánban

Fertőzött tanárt találtak, gyorsan intézkedtek Salgótarjánban

Két középiskolát is be kellett zárni, a tanévkezdés nem megy olyan simán, mint ahogy a Fidesz ígérte.

Egyre több a fertőzött a megyében, a városvezetés pedig emiatt készenlétben van, hogy a fertőzés terjedését minél előbb megállítsák. Több helyen is folynak a tesztelések és ügyelnek az egészségügyi szabályok betartására. Sajnos most egy középiskolai tanárnál mutatták ki a koronavírusos megbetegedést.

"Ezekkel összefüggésben ma egy iskolát, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolát bezárták, mert az egyik pedagógus koronavírussal fertőzött." - mondta Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere.

A tanári karban és a diákok között is tesztelnek, hogy mielőbb kiderüljenek az újabb fertőzések. Mint kiderült, az iskola tanárai közül néhányan a Táncsics Mihály Közgazdasági Szakközépiskolában is dolgoznak. A közbiztonság érdekében egyenlőre ott is szünetel a tanítás, hogy véletlenül se legyen fertőzés.

Minden koronavírus-gyanús esetet kivizsgálnak, és ha szükséges, azonnal intézkednek. Fő a közegészség, és a városvezetés mindent megtesz a lakosok biztonsága érdekében.

"Mutassuk meg mi tarjániak, hogy ismét tudunk felelősen viselkedni egymásért és önmagunkért, családunkért, szeretteinkért!" - bátorítja a város lakóit a polgármester.

A salgótarjáni városvezetés eddig példásan vezette a járvány elleni védekezést. Ha minden jól halad, képesek lesznek határt szabni a második hullámnak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.22

Becsó Zsoltnak a belvárosi hotelezés jobban tetszik, mint a nógrádi turizmus

A képviselő szerint a vagyonnyilatkozat nem kötelező, és nem baj, ha néha kihagyott belőle pár millió forintot. Ezzel persze csúnyán be is fürdött.

  • 2020.09.08

Balla Mihálynak a Fidesz-pénzek fontosabbak, mint a balassaiak egészsége

Balassagyarmat Fideszes képviselője maszk nélkül parádézik, és a térség közegészségén sem akar javítani.

  • 2020.08.19

Rétságnak elkerülőre van szüksége!

2002 óta várja a város egy új út megépítését, amely feloldaná a kamionforgalom nyomását.